Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang

Evenemang List Navigering

augusti 2018

Parks and Nature Congress Reykjavik 2018

augusti 15 - augusti 17
Reykjavik Island

Under 2018 kommer Island stå värd för den nordiska konferensen. Konferensens kommer att omfatta ämmen som  natur, parker och grönområden med betoning på ett isländskt perspektiv. Anmälan är nu öppen. Läs mer och anmäl dig här.

Mer information »
september 2018

Kurs om Natursten, markbetong och asfalt

september 19 - september 20
Uppsala Sverige + Google Map

Föreningen Besiktningsmän för utemiljö, BEUM, erbjuder en kurs om rätt utförande av Natursten, markbetong och asfalt i utemiljön som hålls i Uppsala 19-20/9 2018. Det är en av de mest kvalificerade kurser som erbjuds inom detta ämne och den ger en utmärkt grund för såväl beställare och entreprenörer som blivande besiktningsmän för utemiljö. Se inbjudan och program på http://www.beum.se/wp-content/uploads/2018/06/Inbjudan-kurs-Uppsala_2018.pdf. Föreningen Sveriges Stadsträdgårdsmästare är en av BEUMs medlemsorganisationer. Medlemmar i Föreningen Sveriges Stadsträdgårdsmästare​ får rabatt på kursavgiften och betalar endast 8 000 kr exkl moms istället…

Mer information »

Minikongress

september 25 - september 26
Linköping Sverige + Google Map

Vill så här i sommarvärmen påminna er alla att boka in 25 och 26 september i era kalendrar. Då kommer vi att genomföra årets minikongress för FSS i Linköping. Programmet är i stort detsamma som den inställda kongressen i maj.

Mer information »
+ Exportera evenemang